Incompany taaltraining voor een scherpe prijs

ZAKELIJKE TAALCURSUSSEN

Online of in-company - volledig op maat gemaakt

Incompany taaltraining voor een scherpe prijs

OP MAAT GEMAAKTE TAALCURSUSSEN

Bij u op locatie of online, voor een scherp tarief

Incompany taalcursussen - ook online

Language Helps biedt op maat gemaakte taalcursussen voor bedrijven in alle branches en voor ALLE TALEN. Met ons grote netwerk van professionele taaltrainers door heel Nederland helpen wij mensen hun werk gemakkelijker te maken. Een goede taalbeheersing zorgt dat kansen optimaal worden benut. Onze ervaring leert dat de taal van de klant spreken zeer gewaardeerd wordt, met meer succes tot gevolg.

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een taalcursus Engels, Frans, Duits of Nederlands. Dit kan op elk gewenst niveau. Wilt u zich verdiepen in een andere taal? Bekijk dan onze overige talen. De inhoud van de cursussen is werkgerelateerd en sluit volledig aan op de dagelijkse werksituaties. Dat is de kracht van Language Helps, gepersonaliseerde taalles voor direct resultaat.

Over onsVraag een gratis intakegesprek aan

Onze incompany taaltrainingen lenen zich uitstekend om medewerkers bij te spijkeren op het gebied van een specifieke taal om mondeling en/of schriftelijk beter met zakenrelaties te communiceren. De trainingen worden op locatie of online gegeven. Dit doen wij op momenten die u het beste uitkomen. Na afloop ontvangt u een certificaat.

De enige taalcursus die je ooit nodig hebt - van professioneel zakendoen tot borrelpraat!

Maatwerk trainingen

Elke training is bij ons uniek. Op basis van het intakegesprek maken we een op maat gemaakte taalcursus, zodat deze precies bij uw wensen en
doelen aansluit.

Bij u op locatie

U bent geen tijd kwijt aan reizen. Onze taaltrainers geven les bij u op kantoor. Van de Zuidas tot bij bedrijven-terreinen in de polder. De trainingen worden in heel Nederland gegeven.

Scherp geprijsd

Language Helps bewijst dat maatwerk ook betaalbaar kan zijn. We bieden incompany taaltrainingen tegen een zeer scherpe prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Ervaren professionals

We werken uitsluitend met native en near-native speakers van de taal waarin u getraind wordt. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak bieden we niets minder dan uitstekende kwaliteit.

Voor elk niveau en branche

Onze trainingen zijn voor iedereen die op zakelijk gebied met een andere taal te maken heeft en zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren. Ongeacht het aanvangsniveau.

Leren op uw manier

De trainingen zijn individueel of met collega's in groepsverband te volgen. Omdat persoonlijke aandacht centraal staat, werken we altijd met kleine groepen.

Taaltraining Engels

Taaltraining Engels

Engels is een echte wereldtaal en is daarom onmisbaar in het bedrijfsleven. 

Bekijk de cursus

Taaltraining Duits

Taaltraining Duits

Weg met de taalbarrière. Succesvol zakendoen met Duitstalige klanten.

Bekijk de cursus

Taaltraining Frans

Taaltraining Frans

Met zelfvertrouwen het gesprek aan: Oui, je parle Français!

Bekijk de cursus

Referenties

Dankzij een korte training Zakelijk Duits zijn wij dermate in ons niveau gestegen dat wij bij onze Duitse potentiële klanten de productpresentaties inmiddels in het Duits durven te geven. De training was speels en effectief, en sloot direct aan op onze bedrijfsbehoeften. Vielen Dank!

Gideon, Cost Engineer

Annette heeft mij heel goed geholpen met een Duitse cursus. Mijn eigen taalkunde was niet heel goed maar zij heeft met veel geduld en inzet mij het Duits dusdanig vaardig gemaakt dat ik inmiddels veel zaken in Duitsland doe. Bedankt! 

Dirk Wolthuis, Machinefabrikant

Persoonlijk, op maat en daarmee heel doelgericht.

Frank, Cost Engineer

The trainer really helped me with my English, my colleagues can understand me now.

Megumi Matoba, Graphic Designer, Impala Studios, Haarlem

Ik vond de cursus heel waardevol omdat het zo op maat gemaakt werd voor ons bedrijf, de interactie met de cursusleidster en de afwisseling van lezen, luisteren, oefeningen maken hebben ertoe geleid dat je er gelijk mee aan de slag kan.

Helpdeskmedewerker Cow Manager, Harmelen

Ik vond de cursus heel helder en doelgericht. Katja was enthousiast en stond erg open voor eigen input. We hebben veel praktische zaken geleerd zoals e-mails schrijven, formele telefoongesprekken oefenen en video’s/interviews leren te begrijpen. Al met al heel nuttig voor ons dagelijkse werk bij CowManager! 

Helpdeskmedewerker Cow Manager, Harmelen

Ik vond het geweldig. De docent heeft veel ervaring en ze past zich aan mijn persoonlijke behoefte aan. Daarnaast is ze een fijn docent om les van te krijgen.

Rita Ramjit, Teamleider Laurens

I came to Language Helps with specific things I wanted to learn, since I simply didn‘t have the time to learn an entire new language. I got a course that was tailored to my needs and the industry that I am in, allowing me to quickly gain proficiency in field specific jargon.

Marina Stimpel, Owner at Schöner Trinken

Language Helps has given me the confidence to speak English freely, making every day interactions with international colleagues and friends far more pleasant!

Sophie Illek, Munich

Great service, een hartelijk bedankt aan mijn docent Mvr Bresser. De cursus vond ik heel nuttig.

Arthur Willmore, Van Duuren Interpoort

Ondanks dat het een cursus op afstand was met behulp van Zoom heeft Janette ons veel bijgebracht over de werkgerelateerde Engelse termen. Wij zijn goed op weg geholpen met leuke oefen-conversaties.

Anja Lamers, Woonstad Rotterdam

De Engelse cursus vond ik heel goed. Het heeft mij best veel geholpen om wat zekerder te zijn in mijn communicatie. Ik vond Janette heel fijn om les van te krijgen, ik voelde me meteen op mijn gemak.

Sandra Zaric, Woonstad Rotterdam

Zeer ervaren taaltrainer en de cursussen zijn op maat voor iedere klant. Zeker een aanrader!

Sara Gerstner, PHD Economie

De lessen die we bij Lanquage Helps kregen konden we meteen in de praktijk brengen

Ronald Oud, Wallbound

Communication, Professionalism, Quality, Value

Tim van der Voort, Van Vliet Planten

Daan van Dijk, Tijd voor een Site

Een zeer leerzame cursus gegeven door een ontzettend fijne, kundige leraar, die je blijft boeien. Top!! 
In de toekomst zou ik zeer zeker weer een cursus via jullie boeken. 
Bedankt voor de lessen!

Rianne Bentum, Tracomex

Fijne lessen, Albert heeft veel kennis en weet deze goed te delen. creëert goede interactie met de groep en weet het boeiend te houden, zodat je continue scherp blijft tijdens de lessen.

Marcel van der Vuurst, Tracomex

in de les werd goed gefocust op wat echt belangrijk is om de Duitse taal te leren. door het huiswerk werd je ook uitgedaagd om je te verdiepen in deze belangrijke punten. bovendien werd de cursus op een deskundige en humorvolle wijze gegeven.

Dick de Waal, Trader at Tracomex

Een erg leerzame training die specifiek op onze werkzaamheden was toegespitst. De docent had oog voor het niveau dat we bij aanvang hadden en waar we met 10 cursusdagen konden komen. 
Dit bracht dat we duidelijk zijn verbetert in een relatief korte tijd. Daarbij werd het op een erg leuke, leerzame en interactieve manier gebracht. 
Een top-docent gehad die de cursus echt voor ons naar een hoger en aangenaam niveau tilde

Vincent Duitsman, Tracomex