Taaltraining Nederlands

Op zoek naar een zakelijke taaltraining Nederlands voor uzelf of uw (anderstalige) werknemer? Laat taal geen belemmering zijn en kies voor een cursus op maat, gewoon bij u op locatie.

Taaltraining Nederlands: Breng miscommunicatie een halt toe

Ondanks het feit dat Engels steeds vaker als voertaal gebruikt wordt, blijft de Nederlandse taal toch erg belangrijk in de zakelijke markt en daarbuiten. Een goede beheersing van onze taal maakt het functioneren op de werkvloer gemakkelijker. Is Nederlands niet de moedertaal van uw werknemer(s) en wilt u het beste uit uw personeel halen? Met een taaltraining Nederlands van Language Helps kunnen cursisten doelgericht Nederlands leren of de huidige taalvaardigheid verbeteren.

Onze cursus zakelijk Nederlands helpt om de schrijf-, lees- en spreekvaardigheid van uzelf of van uw medewerkers te verbeteren. Tijdens een gratis intakegesprek brengen we de leerdoelen en wensen in kaart. Dit resulteert in een op maat gemaakte taalcursus Nederlands die is afgestemd op de dagelijkse werksituaties van de deelnemer.

Benieuwd in welke branches wij mensen getraind hebben? Bekijk onze referenties.

Cursus zakelijk Nederlands op elk niveau

De incompany trainingen van Language Helps worden gegeven op alle taalniveaus. Dit betekent dat de cursus Nederlands zowel voor beginners als voor (zeer) gevorderden geschikt is. Voor elk taalniveau is er een training op maat.

Nederlands voor beginners

De taaltraining Nederlands voor beginners geeft een solide basis voor het spreken en schrijven van de Nederlandse taal. Dit maakt de cursus Nederlands met name geschikt voor anderstaligen. Met behulp van een maatwerk programma kunnen deelnemers op basisniveau Nederlands leren schrijven, lezen en spreken. De dagelijkse werksituaties vormen hiervoor het uitgangspunt. Relevante vaktaal wordt hierbij dan ook niet gepasseerd. Na de training is uw werknemer zelfredzamer en breder inzetbaar voor het bedrijf.

Nederlands voor gevorderden

Indien de basis al is gelegd, geeft Language Helps Nederlandse les om de taalvaardigheid te verbeteren. Mensen met Nederlands als tweede taal kunnen met de cursus voor gevorderden bijvoorbeeld de uitspraak of schrijfvaardigheid naar een hoger niveau tillen. Wie de taal goed onder de knie heeft, zal minder moeizaam de telefoon oppakken of het voortouw nemen tijdens een vergadering.

Kies voor een taalcursus van Language Helps

De op maat gemaakte cursus zakelijk Nederlands van Language Helps kent grote voordelen:

  • Geen tijdverlies, onze taaltrainers verzorgen de lessen bij u op locatie
  • Sessies vinden plaats op het moment dat u het beste uitkomt
  • De incompany taaltrainingen zijn individueel of in groepsverband te volgen
  • Maximaal resultaat door de persoonlijke afstemming
  • De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren native speakers
  • U bent zeker van een scherpe prijs vanaf € 75 per uur excl. BTW

Benieuwd wat Language Helps voor u kan betekenen?

Gratis intakegesprek   Vrijblijvende offerte