Taaltraining Engels

Op zoek naar een zakelijke taaltraining Engels voor uzelf of uw werknemer? Kies voor een cursus op maat, gewoon bij u op locatie.

Taaltraining Engels: Zelfverzekerder communiceren

Engels is een echte wereldtaal en wordt dan ook volop gebruikt in het bedrijfsleven. Een goede beheersing van deze taal kan de dagelijkse werkzaamheden binnen een internationaal bedrijf eenvoudiger maken. Van een vlot gesprek voeren met een collega tot het doorlezen van een rapport. Uw Engels verbeteren met een taaltraining zorgt dat u in deze situaties steviger in uw schoenen staat.

Onze cursus zakelijk Engels helpt om de schrijf-, lees- en spreekvaardigheid van uzelf of van uw medewerkers te verbeteren. Onze taaltrainingen worden geheel op maat gemaakt. De situaties en taken waarmee de cursist op de werkvloer in aanraking komt, vormen hiervoor het uitgangspunt. Heeft u veel mailcontact met Engelstalige klanten? Onze trainers helpen u om feilloos professionele e-mails te schrijven. Is een goede spreekvaardigheid van groot belang voor uw werk? Na de taaltraining Engels zult u met zelfvertrouwen een conversatie aangaan of net zo gemakkelijk in het Engels een presentatie geven als in uw moedertaal.

Benieuwd in welke branches wij mensen getraind hebben? Bekijk onze referenties.

Cursus zakelijk Engels op elk niveau

De incompany trainingen van Language Helps worden gegeven op alle taalniveaus. Dit betekent dat de cursus Engels zowel voor beginners als voor (zeer) gevorderden geschikt is. Voor elk taalniveau is er een training op maat.

Engels voor beginners

De taalcursus Engels voor beginners geeft een solide basis voor het spreken en schrijven van de Engelse taal. Samen met Language Helps zult u de basics van Engels leren. Zo kan een uitbreiding van uw woordenschat of meer kennis van de grammatica u al goed opweg helpen tijdens uw werk. De gewenste resultaten en het exacte niveau worden duidelijk tijdens het intakegesprek. Na afloop kan de cursist zich goed verstaanbaar maken in het Engels over zaken waar hij of zij dagelijks mee te maken heeft.

Engels voor gevorderden

Wanneer u of uw werknemer al veel kennis heeft van de Engelse taal, kunnen de puntjes op de ā€˜iā€™ worden gezet met de taalcursus voor gevorderden. Tijdens het intakegesprek wordt het huidige niveau bepaald en de leerdoelen besproken. Academisch Engels leren schrijven is hier een goed voorbeeld van. Met onze zeer ervaren native en near-native speakers wordt gewerkt aan de punten waar kennis net te kort schiet. Na afloop is de lees-, luister- en spreekvaardigheid geperfectioneerd.

Kies voor een taalcursus van Language Helps

De op maat gemaakte taaltraining Engels van Language Helps kent grote voordelen:

  • Geen tijdverlies, onze taaltrainers verzorgen de lessen bij u op locatie
  • Sessies vinden plaats op het moment dat u het beste uitkomt
  • De incompany taaltrainingen zijn individueel of in groepsverband te volgen
  • Maximaal resultaat door de persoonlijke afstemming
  • De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren native speakers
  • U bent zeker van een scherpe prijs vanaf ā‚¬ 75 per uur excl. BTW

Benieuwd wat Language Helps voor u kan betekenen?

Gratis intakegesprekVrijblijvende offerte