Taaltraining Duits

Op zoek naar een zakelijke taalcursus Duits voor uzelf of uw werknemer? Language Helps biedt taallessen op maat, gewoon bij u op locatie wanneer het u uitkomt.

Taalcursus Duits: Zonder taalbarrière doeltreffend communiceren

Ons buurland fungeert als een belangrijke handelspartner. Veel bedrijven onderhouden dan ook zakelijke relaties met Duitse ondernemingen. Om als bedrijf professioneel over te komen, is een goede beheersing van de Duitse taal onmisbaar. Vlot in het Duits kunnen communiceren, vergroot de kans op succes. Door het gebruik van vakjargon in de Duitse taal verlopen gesprekken een stuk efficiënter.

Onze cursus zakelijk Duits helpt om de schrijf-, lees- en spreekvaardigheid van uzelf of van uw medewerkers te verbeteren. Al onze taaltrainingen worden op maat gemaakt. De insteek van de cursus Duits wordt geheel bepaald door de dagelijkse werksituaties. Cursisten ontvangen een persoonlijk programma met enkel relevante onderdelen die nodig zijn voor het werk. Zo is de cursus voor een salesmanager anders opgezet dan het programma voor een administratief medewerker. Een ding is zeker: Na de taaltraining Duits bent u vertrouwd met de (basis) vocabulaire en idiomen. Language Helps geeft de ingrediënten om doeltreffend te communiceren.

Benieuwd in welke branches wij mensen getraind hebben? Bekijk onze referenties.

Cursus zakelijk Duits op elk niveau

Onze incompany trainingen worden gegeven op alle taalniveaus. Dit betekent dat onze taaltraining Duits zowel voor beginners als voor (zeer) gevorderden geschikt is. Voor elk niveau biedt Language Helps een training op maat.

Duits voor beginners

De taalcursus Duits voor beginners is geschikt voor het opfrissen van de Duitse taalvaardigheid of om de basis onder de knie te krijgen. Met onze maatwerk training zal de cursist Duits leren spreken op basisniveau. Inclusief en de termen die veelvuldig in de desbetreffende branche worden gebruikt. Bestaat het dagelijkse werk vooral uit e-mail contact? Dan ligt focus op het verbeteren van de schriftelijke taalvaardigheid. U kunt hierbij denken aan lesstof met betrekking tot correcte spelling en de opbouw van een zakelijke mail in het Duits.

Duits voor gevorderden

Wanneer u of uw werknemer al een goed woordje Duits spreekt, is de taalcursus voor gevorderden ideaal om de taalvaardigheid te perfectioneren. Onze ervaren trainers helpen om het schrijven, onderhandelen en praten in zakelijk Duits eenvoudiger te maken. Door de gepersonaliseerde aanpak van Language Helps is de taaltraining Duits afgestemd op uw functie en takenpakket. De kennis die is opgedaan kan hierdoor direct worden toegepast in de praktijk.

Kies voor een taalcursus van Language Helps

De op maat gemaakte cursus Duits van Language Helps kent grote voordelen:

  • Geen tijdverlies, onze taaltrainers verzorgen de lessen bij u op locatie
  • Sessies vinden plaats op het moment dat u het beste uitkomt
  • De incompany taaltrainingen zijn individueel of in groepsverband te volgen
  • Maximaal resultaat door de persoonlijke afstemming
  • De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren native speakers
  • U bent zeker van een scherpe prijs vanaf € 75 per uur excl. BTW

Benieuwd wat Language Helps voor u kan betekenen?

Gratis intakegesprek   Vrijblijvende offerte