Taaltrainingen Haarlem door Language Helps

Doelgerichte Taalcursussen in Haarlem


Succesvoller zakendoen met buitenlandse partners? Zelfverzekerd een e-mail schrijven naar Franstalige klanten?
Volg een zakelijke taalcursus van Language Helps!

Incompany Taalcursussen Haarlem

Op zoek naar een zakelijke taalcursus in de buurt? Dat snappen wij bij Language Helps heel goed. Het volgen van een taaltraining kost nu eenmaal tijd en energie. Dan is het fijn als de reistijd zo beperkt mogelijk is. Onze taaltrainers werken incompany of online, wat betekent dat de cursussen op locatie bij u in Haarlem worden gegeven. Bevindt uw kantoor zich aan het Spaarne, bij het Kleverpark of in Schalkwijk? Met Language Helps kunt u hier eenvoudig een taalcursus naar keuze volgen. Precies op die momenten die u het beste uitkomen.


Zelfverzekerd communiceren dankzij taaltraining Haarlem

Géén one size fits all taalcursus

Wij geloven niet in one size fits all. Iedereen heeft andere leerdoelen en wensen. Daarom bieden wij 100% maatwerk. Elk programma wordt opgesteld op basis van situaties waar u op de werkvloer dagelijks mee te maken heeft. Tijdens de maatwerk taaltraining leert u dus alleen vaardigheden die voor uzelf van belang zijn; variërend van het leren van juridische vaktermen tot volledige focus op grammatica en woordenschat.

Verschillende taaltrainingen op elk niveau

Meer weten over de inhoud van de programma’s? Bekijk ons aanbod zakelijke taaltrainingen en kies de gewenste cursus! Onze ervaren trainers helpen u graag met het verbeteren van bijvoorbeeld uw Duits of start direct met een cursus Nederlands. Ook voor talen als Spaans, Portugees of Italiaans heeft Language Helps de juiste trainer klaarstaan.

Waarom Haarlemse cursisten kiezen voor Language Helps

Het grote voordeel van onze zakelijke taalcursussen is dat deze zeer doelgericht zijn door het gepersonaliseerde karakter. Maar dat is zeker niet de enige redenen waarom cursisten voor de taaltraining Haarlem van Language Helps kiezen. 

  • Les van ervaren taaltrainers. Elke cursist krijgt les van een ervaren native of near-native speaker voor de beste training.
  • Scherp tarief. Het leren van een nieuwe taal moet voor iedereen bereikbaar zijn. U kunt al beginnen bij Language Helps met een taalcursus voor een scherpe prijs vanaf €69,50 per uur excl. BTW. 
  • Flexibel. Of u nu individueel een training wilt volgen of in groepsverband met andere collega’s; het kan allemaal. Daarnaast komen de trainers altijd naar uw locatie. Wel zo gemakkelijk.
  • Onze incompany taaltrainingen zijn geschikt voor elk niveau. Zowel beginners als gevorderden kunnen een cursus starten.