Incompany taaltraining Amsterdam voor een scherpe prijs

Zakelijke Taalcursussen in Amsterdam


Incompany Taalcursussen Amsterdam

Op zoek naar een training of cursus om de taalvaardigheden van uw personeel te verbeteren? Dan is een incompany taalcursus een goede keuze. Language Helps biedt een groot aanbod incompany taaltrainingen waarbij werkgerelateerde zaken centraal staan. Onze ervaren trainers geven les op locatie bij u in Amsterdam. Van De Pijp tot de Zuidas en de industrieterreinen in Amsterdam-Noord, de taalcursus vindt altijd plaats in de eigen bedrijfsruimte. Het doel van elke training is om mensen succesvoller te maken in hun werk. Met een bredere woordenschat of goede luistervaardigheid verloopt het contact met anderstalige klanten, zakenpartners of leveranciers een stuk soepeler. Een incompany taaltcursus verdient zich dan ook snel terug!


Taal leren met zakelijke taaltraining Amsterdam Language Helps


Praktijkgerichte taalcursus op maat

Language Helps verzorgt maatwerk taalcursussen voor iedereen die op zakelijk gebied met een andere taal te maken heeft. Een op maat gemaakte taaltraining is ideaal om op efficiënte wijze aan persoonlijke leerdoelen te werken. Het lesprogramma is volledig toegespitst op de branche, organisatie en eigen functie. Dit maakt onze zakelijke taaltrainingen zeer doelgericht waardoor de opgedane kennis direct in de praktijk gebracht kan worden. Met een taalcursus van Language Helps heeft u altijd een uniek en persoonlijk lesprogramma in handen. Is een goede spreekvaardigheid van belang in het werk? Of juist kennis van vakjargon in een andere taal? Language Helps zorgt voor een passend leertraject voor maximaal rendement.

De cursussen zijn mogelijk in vrijwel alle talen, waaronder Engels, Duits en Nederlands. Bekijk hier ons gehele aanbod zakelijke taaltrainingen.

Waarom Amsterdamse cursisten kiezen voor Language Helps

Het grote voordeel van onze zakelijke taalcursussen is dat deze zeer doelgericht zijn door het persoonlijke lesprogramma. Maar dat is zeker niet de enige redenen waarom cursisten voor de taaltraining Amsterdam van Language Helps kiezen. 

  • Les van ervaren taaltrainers. Elke cursist krijgt les van een ervaren native of near-native speaker voor de beste training.
  • Betaalbaar. Bij Language Helps kunt u starten met een taalcursus voor een scherpe prijs vanaf €69,50 per uur excl. BTW. Wij bewijzen dat een maatwerk taaltraining niet duur hoeft te zijn!
  • Flexibel. De taalcursussen zijn individueel te volgen, maar ook in (kleine) groepen met bijvoorbeeld collega’s. Tevens komen de taaltrainers altijd naar uw bedrijfslocatie in Amsterdam. Dit is lekker makkelijk en scheelt een hoop reistijd.
  • Geschikt voor elk taalniveau. Door de op maat gemaakte programma’s, is elke cursus op elk gewenst niveau (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) te volgen. Beginners kunnen werken aan de basis waar sterk gevorderden hun taalvaardigheden kunnen perfectioneren.