Over ons

Bij Language Helps bieden we op maat gemaakte taalcursussen voor bedrijven in alle branches. We bieden een helpende hand aan iedereen die op zakelijk gebied met een andere taal te maken heeft. Samen met de cursist brengen wij hen vanaf aanvangsniveau tot het beoogde eindniveau.

Professionele trainers

Language Helps beschikt over een groot netwerk van professionele taaltrainers door heel Nederland. Dagelijks helpen zij mensen hun werk gemakkelijker te maken. We werken uitsluitend met zeer ervaren native en near-native speakers. Onze trainers hebben veel ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven waardoor zij in staat zijn om werkgerelateerde cursussen inclusief zakelijk taalgebruik te verzorgen.

Betaalbare lessen op maat

We zijn van mening dat elke taaltraining perfect moet aansluiten op de wensen en doelen van de opdrachtgever en de cursist. Daarom is elke cursus van Language Helps als een maatpak. Geen kant-en-klare lesprogramma’s maar alleen lessen met die onderdelen waar de cursist in het dagelijkse werk iets aan heeft. Onze scherpe prijzen bewijzen dat maatwerk ook betaalbaar kan zijn. Met een tarief vanaf € 75 per uur (excl. BTW) zult u niet snel een beter geprijsde taaltraining op maat vinden.

Presentatie in vreemde taal op kantoor