Taaltraining Frans

Op zoek naar een zakelijke taaltraining Frans voor uzelf of uw werknemer? Kies voor een kwalitatieve cursus op maat, gewoon bij u op locatie.

Taalcursus Frans: Maximaliseer uw kansen in de zakelijke markt

Het beheersen van de Franse taal kan in veel functies een grote pré zijn. Heeft u als bedrijf veel Franstalige zakenpartners of klanten? Dan kunt u met een solide woordenschat meer bereiken. Een face-to-face gesprek met een leverancier tot het typen van een e-mail in vakjargon. Uw Frans verbeteren met een taaltraining zorgt dat de communicatie in deze situaties soepeler verloopt. Het kan deuren voor u openen die anders gesloten zouden blijven.

Onze cursus zakelijk Frans helpt om de schrijf-, lees- en spreekvaardigheid van uzelf of van uw medewerkers te verbeteren. Onze taaltrainingen worden geheel op maat gemaakt. De situaties en taken waarmee de cursist op de werkvloer in aanraking komt, vormen hiervoor het uitgangspunt. Dit betekent van begin tot eind relevante lesstof waardoor onze cursus Frans een hoog rendement oplevert. Heeft u voornamelijk telefonisch contact voor uw werk? Dan ligt de focus op het Frans leren spreken. Onze trainers helpen u met de uitspraak en het formuleren van zinnen die u anders in het Engels zou uitspreken. Na de taaltraining Frans zult u doeltreffender communiceren en met meer zelfvertrouwen een gesprek aangaan met Franstalige contacten.

Benieuwd in welke branches wij mensen getraind hebben? Bekijk onze referenties.

Cursus zakelijk Frans op elk niveau

Onze incompany trainingen worden gegeven op alle taalniveaus. Dit betekent dat de Franse taallessen zowel voor beginners als voor (zeer) gevorderden geschikt zijn. Voor elk niveau biedt Language Helps een training op maat.

Frans voor beginners

De cursus Frans voor beginners is geschikt voor iedereen die nog niet de basiskennis van de Franse taal in huis heeft. De lesstof van de taaltraining Frans kan betrekking hebben op het voeren van algemene gesprekken of het opstellen van korte e-mails. Language Helps biedt een gepersonaliseerd programma waarbij u de nieuwe taalvaardigheden direct in de praktijk kunt toepassen. Na afloop kan de cursist op basisniveau een gesprek voeren en specifieke termen gebruiken die binnen het vakgebied belangrijk zijn.

Frans voor gevorderden

Bij Frans niveau 2 is uzelf voorstellen of tot 20 tellen kinderspel. Wilt u uw Franse taalvaardigheid naar een hoger niveau tillen? Met de taalcursus zakelijk Frans voor gevorderden leert u bijvoorbeeld vlotter communiceren en discussiëren. De  luistervaardigheid wordt geperfectioneerd. Tijdens het intakegesprek worden de werksituaties en wensen onder de loep genomen. De training is hierdoor altijd volledig afgestemd op uw niveau en doelen.

Kies voor een taalcursus van Language Helps

De op maat gemaakte cursus Frans van Language Helps kent grote voordelen:

  • Geen tijdverlies, onze taaltrainers verzorgen de lessen bij u op locatie
  • Sessies vinden plaats op het moment dat u het beste uitkomt
  • De incompany taaltrainingen zijn individueel of in groepsverband te volgen
  • Maximaal resultaat door de persoonlijke afstemming
  • De taaltrainer is altijd een zeer ervaren (near)native speaker die bekend is in de Franse zakenwereld
  • U bent zeker van een scherpe prijs vanaf € 75 per uur excl. BTW

Benieuwd wat Language Helps voor u kan betekenen?

Gratis intakegesprek   Vrijblijvende offerte